Нам знадобиться:
- курка – 200 г
- картопля – 3-4 шт.
- рис – 80 г
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- плавлений сир – 200 г
- хліб – 4 шматочки
- вода – 1,5 л
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Налийте в каструлю воду, додайте курку і посоліть за смаком. Варіть курку після закипання близько 30 хвилин. Після чого готове м’ясо вийміть, бульйон процідіть і поверніть назад в каструлю.
Бульйон знову доведіть до кипіння і додайте промитий рис. Варіть рис на невеликому вогні 10-15 хвилин.
Додайте в каструлю нарізану кубиками картоплю і варіть близько 10 хвилин.
На сковорідці обсмажити цибулю, нарізану кубиком і терту моркву. Додайте зажарку до супу.
Додайте плавлений сир і добре перемішайте суп, щоб сир розчинився.
В самому кінці поверніть в каструлю курку, нарізану шматочками, доведіть до кипіння, вимкніть і дайте супу настоятися.
Поки суп настоюється, наріжте кубиками білий хліб або батон і обсмажте на олії до рум’яної скоринки.
Суп з куркою, рисом і плавленим сиром готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з куркою, рисом і плавленим сиром”Додати →