Нам знадобиться:
- вода – 1,5 л
- цибуля – 1-2 шт.
- морква – 1 шт.
- картопля – 2-3 шт.
- олія соняшникова – 2 ст.л.
- фарш м’ясний – 300 г
- яйця курячі – 1 шт.
- петрушка (зелень)
- сіль – за смаком
- перець чорний (мелений) – за смаком
Спосіб приготування:
Цибулю і моркву нарізати дрібними кубиками.
Цибулю обсмажити на олії до напівготовності.
Частину обсмаженої цибулі додати до фаршу. Туди ж додати яйце і дрібно нарізану зелень петрушки, посолити і поперчити. Масу добре вимісити.
Вологими руками або за допомогою чайної ложки сформувати фрикадельки.
До решти обсмаженої цибулі додати моркву, і обсмажувати все разом.
У каструлі довести до кипіння воду. Обережно перекласти підготовлені фрикадельки в киплячу воду і варити 5-7 хвилин. Очищену і порізану кубиками картоплю додати в каструлю, посолити і варити хвилин 10. Додати в суп обсмажені овочі і варити до готовності.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з фрикадельками”Додати →