Суп-пюре зі шпинату

Суп-пюре зі шпинату

Нам знадобиться:

  • шпинат – 1 пучок
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • олія – 20 мл.
  • сіль – 2 щіпки

Спосіб приготування:

Щоб овочевий суп вийшов смачним і наваристим, попередньо приготуйте зажарку з моркви і цибулі. Почистіть їх у воді і промийте, а потім подрібніть будь-яким способом.

Для прикраси супу спершу з моркви зніміть овочечисткою кілька слайсів, а потім вже подрібнюйте. Немає значення яким чином ви подрібните овочі, адже все одно будете подрібнювати їх в блендері. Розігрійте в сковорідці олію і обсмажте в ній овочі близько 5 хвилин.

Потім влийте гарячу воду і посоліть. Варіть приблизно 10 хвилин до м’якості моркви. Якщо ви хочете зварити більш ситний суп, то додайте в нього очищені, промиті і нарізані кубики картоплі, збільшивши тим самим час приготування до 15-20 хвилин.
Потім промийте шпинатові листя і наріжте їх. Додайте в сотейник і проваріть все ще 3-5 хвилин.

Перелийте суп в ємність і збийте блендером до однорідної маси.

Викладіть суп-пюре в порційну тарілку і прикрасьте слайсами моркви.

Суп-пюре зі шпинату

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп-пюре зі шпинатуДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *