Нам знадобиться:
- шпинат – 1 пучок
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- олія – 20 мл.
- сіль – 2 щіпки
Спосіб приготування:
Щоб овочевий суп вийшов смачним і наваристим, попередньо приготуйте зажарку з моркви і цибулі. Почистіть їх у воді і промийте, а потім подрібніть будь-яким способом.
Для прикраси супу спершу з моркви зніміть овочечисткою кілька слайсів, а потім вже подрібнюйте. Немає значення яким чином ви подрібните овочі, адже все одно будете подрібнювати їх в блендері. Розігрійте в сковорідці олію і обсмажте в ній овочі близько 5 хвилин.
Потім влийте гарячу воду і посоліть. Варіть приблизно 10 хвилин до м’якості моркви. Якщо ви хочете зварити більш ситний суп, то додайте в нього очищені, промиті і нарізані кубики картоплі, збільшивши тим самим час приготування до 15-20 хвилин.
Потім промийте шпинатові листя і наріжте їх. Додайте в сотейник і проваріть все ще 3-5 хвилин.
Перелийте суп в ємність і збийте блендером до однорідної маси.
Викладіть суп-пюре в порційну тарілку і прикрасьте слайсами моркви.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп-пюре зі шпинату”Додати →