Нам знадобиться:
- зелений горошок – 800 г
- овочевий бульйон – 500 мл
- оливкова олія – 1 ст.л.
- цибуля – 1 шт.
- стебло селери
- пучок зеленої цибулі
- пучок м’яти
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Нарізати цибулю і селеру.
Додати овочі в сотейник з розігрітою оливковою олією і смажити пару хвилин, помішуючи.
Влити овочевий бульйон, довести до кипіння.
Додати зелений горошок і спеції. Варити на малому вогні 10 хвилин.
Зняти з вогню. Додати нарізану м’яту.
Збити блендером до однорідності.
Подавати суп, прикрасивши свіжою м’ятою і зеленим горошком. При бажанні можна заправити натуральним йогуртом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп-пюре з зеленого горошку з м’ятою”Додати →