Нам знадобиться:
- свинячі ребра – 600 г
- картопля – 300 г
- морква – 150 г
- корінь селери – 100 г
- цибуля – 1 шт.
- вода – 2 л
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Реберця наріжте порційно. Посоліть і посипте улюбленими спеціями.
Їх потрібно обсмажити в глибокій сковорідці з усіх сторін, протягом 5 хвилин.
Натріть моркву і корінь селери, наріжте цибулю. Додайте до ребер подрібнені овочі, посоліть. Тушкуйте 10-15 хвилин. Можна додати трохи олії і води.
Окремо поставте каструлю з водою на вогонь, після того як вода закипить – вкиньте нарізану картоплю.
При наступному закипанні – додайте ребра з овочами і варіть приблизно 30 хвилин на середньому вогні.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп на свинячих реберцях”Додати →