Нам знадобиться:
- рукола – 150 г
- м’якоть кавуна – 100 г
- бринза – 100 г
- маслини без кісточок – 10-12 шт.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- білий винний оцет – 1 ст. л.
- бальзамічний крем – за смаком
Спосіб приготування:
Кавун і бринзу нарізати кубиками.
Разом з маслинами нанизати на шпажки.
Оливкову олію змішати з оцтом і заправити руколу. Викласти руколу на блюдо, зверху розкласти шпажки. Полити бальзамічним кремом.
Дуже зручно їсти салат – все зі шпажки зняв і закусив пряною руколою. І виглядає дуже красиво на столі!
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з кавуном і бринзою”Додати →