Нам знадобиться:
- сметана – 200 мл
- цибуля – 1 шт.
- вершкове масло – 50 г
- олія- для смаження
- гострий зелений перець – 2 шт.
- часник – 2 зуб.
- курячий бульйон – 1,5 л
- консервована кукурудза – 2 банки
- морські гребінці (за бажанням) – 8 шт.
Спосіб приготування:
У каструлі розтоплюємо шматок вершкового масла, обсмажуємо крупно нарізану цибулю.
Поки цибуля смажиться, дрібно наріжте гострий перець і часник. Додати до цибулі і продовжувати смажити ще 5 хвилин.
В окремому ковші прогрійте олію для смаження (2 ст. л.) і додайте до неї вершкове масло.
Гребінець, перш ніж його смажити, повинен бути розморожений і насухо витертий паперовими серветками з усіх боків. Обсмажуйте його в гарячій олії до золотистої скоринки, періодично поливаючи розтопленим маслом з дна ковша.
Готові гребінці викладіть на окрему тарілку, а масло додайте до цибулі з перцем.
Кукурудзу всипте в каструлю з цибулею і перцем.
Залийте курячим бульйоном і додайте сметану.
Накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні 15-20 хвилин.
Після цього, за допомогою блендера перетворіть суп у пюре.
Готовий суп-пюре із кукурудзи акуратно прикрасьте гребінцями.
Смачного 😉
0 коментарів до “Пікантний суп-пюре із кукурудзи”Додати →