Нам знадобиться:
- куряче філе – 200-250 г
- ковбасні вироби – 350 г
- мариновані огірки – 2 шт.
- розсіл – 1/2 склянки
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- рис – 1/3 склянки
- маслини – 1/2 банки
- томатна паста – 1 ст. л.
- часник – 2 зуб.
- зелень
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Налити у велику каструлю воду. Покласти філе і варити 20 хвилин, періодично знімаючи піну.
Нарізати ковбасні вироби, трохи їх підсмажити.
Вийняти куряче філе і нарізати невеликими шматочками. Додати в каструлю ковбасні вироби і філе. Також потрібно додати рис.
Обсмажити на сковорідці дрібно нарізану цибулю (близько хвилини), після чого додати моркву, і ще через хвилину томатну пасту та подрібнений часник. Тушкуйте приблизно 5 хв.
Додати в солянку нарізані огірки та маслини, влити розсіл з-під огірків.
Тепер додайте в каструлю зажарку (цибуля, морква), подрібнену зелень. Посоліть та поперчіть за смаком. Варіть ще 10 хвилин.
М’ясна солянка подається зі шматочком лимона і сметаною.
Смачного 😉
0 коментарів до “М’ясна солянка”Додати →