Нам знадобиться:
- печериці – 200 г
- морква – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- картопля – 1-2 шт.
- сир плавлений – 70-100 г
- молоко (вершки) – 100 г
- олія – 1 ст. л.
- кріп – 1 пучок
- сіль за смаком
- перець – за смаком
Спосіб приготування:
Картоплю наріжте кубиками середнього розміру, залийте водою і поставте варити.
Варіть 5-7 хвилин після закипання.
Приготуйте зажарку. Печериці наріжте пластинками, цибулю дрібними кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.
Додайте трохи олії і обсмажте гриби з овочами протягом 3 хвилин, періодично помішуючи.
Вилийте зажарку в суп і варіть ще приблизно 7-10 хвилин. Додайте в суп невеликі шматочки плавленого сиру, молоко або вершки.
Дайте закипіти і зніміть з вогню. Добавте в суп дрібно нарізану зелень кропу, накрийте його кришкою і дайте настоятися не менше 10 хвилин.
Смачного! 😉
0 коментарів до “Грибний вершковий суп”Додати →