Нам знадобиться:
- печериці – 20 шт.
- цибуля – 1 шт.
- картопля – 4 шт.
- масло вершкове – 1,5 ст. л.
- вода – 4 скл.
- сир плавлений – 100 г
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками. Залити водою і варити до м’якості приблизно 15 хвилин.
На розігрітому вершковому маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю.
Додати гриби і потушкувати близько 7 хвилин.
Перекласти грибну суміш в каструлю з картоплею. Проварити на слабкому вогні 5-7 хвилин.
Плавлений сир по шматочкам додати в слабо киплячий суп.
Коли весь сир розчиниться, зняти суп з вогню. Посолити за смаком. При подачі посипати перцем і зеленню.
Смачного 😉
0 коментарів до “Грибний суп з плавленим сиром”Додати →