Нам знадобиться:
- бульйон з м’яса або птиці – 2,5 л
- гречана крупа – 2 жмені
- картопля – 4 шт.
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- білі сушені гриби – 1 жменя
- олія або вершкове масло
- сіль – за смаком
- перець чорний мелений – за смаком
- лавровий лист – за смаком
- зелень – за смаком
Спосіб приготування:
Білі сушені гриби замочити на ніч.
Гречану крупу злегка обсмажити на сухій сковороді, до приємного характерного аромату.
Додати гриби в в киплячий бульйон. Через пів години додати гречану крупу, варити 10 хвилин.
Додати порізану картоплю.
Цибулю і моркву спасерувати на маслі.
Додати зажарку в суп.
Поперчити, покласти лавровий лист. Через 5 хвилин зняти з вогню.
У тарілки з супом додати зелень.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гречаний суп з білими грибами”Додати →