Нам знадобиться:
- гарбуз – 550 г
- вершки – 300 г
- сир вершковий (м’який) – 120 г
- вода – 500 мл
- цибуля – 40 г
- цибуля-порей – 40 г
- вершкове масло – 20 г
- цукор – 20 г
- кедровий горіх – 20 г
- оливкова олія
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Гарбуз нарізати шматочками, цибулю і цибулю-порей порубати.
У розігріту каструлю налити оливкову олію, викласти цибулю.
Обсмажити, додати гарбуз і вершкове масло.
Тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин, влити воду і тушкувати ще близько 30-40 хвилин.
Влити вершки, додати сіль і цукор.
Збити блендером до однорідності.
Вершковий сир змішати з кедровими горіхами і викласти в середину тарілки.
Акуратно налити суп.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гарбузовий крем-суп”Додати →