Нам знадобиться:
- 800 г квасолі
- 2 середні цибулини
- 1 зубчик часнику
- 2 великі моркви
- 2 стебла селери
- 1 кг помідорів
- 2 кубика овочевого бульйону
- 80 мл томатної пасти
- 2 л гарячої води
- 1 пучок петрушки
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
Викласти квасолю в каструлю і залити холодною водою. Накрити і залишити замочуватись на ніч. На наступний день – промити.
Очистити та подрібнити часник, порізати цибулю. Моркву слід нарізати кубиками.
Вимити і мілко нарізати петрушку та селеру.
Обдати окропом і очистити помідори. Їх потрібно нарізати кубиками.
Налити оливкову олію в каструлю і нагріти.
Викласти в каструлю нарізану цибулю і часник. Обсмажувати цибулю до м’якості, помішуючи.
Додати помідори. Обсмажувати на слабкому вогні 10 хв, періодично помішуючи.
Додати нарізану моркву та селеру. Перемішати.
Залити томатною пастою, додаючи подрібнені кубики овочевого бульйону.
Залити гарячою водою.
Викласти квасолю (попередньо замочену) і варити(прикривши кришкою) 1,5 год, доки квасоля не стане м’якою.
Додати нарізану петрушку, приправити сіллю та перцем за смаком.
Квасолевий суп готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Квасолевий суп”Додати →