Нам знадобиться:
кукурудза консервована – 400 г
болгарський перець – 2 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
часник – 2 зуб.
вершки – 500 мл
молоко – 500 мл
оливкова олія – 2 ст. л.
сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію і викладаємо подрібнений часник, порізану цибулю (кубиками) і терту моркву з перцем. Обсмажуємо близько 7 хвилин, періодично помішуючи.
В каструлю викладаємо кукурудзу і пасеровані овочі.
В каструлю наливаємо вершки і молоко. Доводимо до кипіння і варимо суп 5-7 хв.
Збиваємо блендером і за бажанням перетираємо через сито. Солимо, перчимо за смаком.
Єврейський кукурудзяний суп-пюре готовий.
Смачного 😉
0 коментарів до “Єврейський кукурудзяний суп-пюре”Додати →