Глінтвейн

Нам знадобиться:

  • лимонний сік – 4 ст.л.
  • цукор – 2 ст.л.
  • палички кориці – 10 г
  • гвоздика – 5 г
  • вино червоне напівсухе – 700 мл
  • апельсин – 1 шт.

Спосіб приготування:

Налийте вино в середню каструлю і поставте на невеликий вогонь.

Потім додайте лимонний сік, цукор і спеції.

Так само викладіть в каструлю нарізані апельсини.

Кип’ятіть суміш на малому вогні близько 10 хвилин.

Проціджуємо глінтвейн через дрібне сито і наливаємо в чашки. Подаємо гарячим.

рецепт глінтвейну

Смачного 😉

0 коментарів до “ГлінтвейнДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *