Нам знадобиться:
- індичі гомілки – 2 шт. (1 кг)
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- перець чилі – маленький шматочок
- паприка – 1 ч. л.
- кмин – 1 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
- чорний перець – 1/3 ч. л.
- оливкова олія – 3-4 ст. л.
- чебрець – декілька гілочок
- розмарин – декілька гілочок
Спосіб приготування:
У чашу блендера покласти нарізану половину цибулини, часник, всі спеції і оливкову олію. Подрібнити до кашоподібного стану. Попередньо обсмалені індичі ніжки змастити сумішшю (під шкірою теж змастити). Викласти в форму для запікання. Половину цибулини, що залишилась, нарізати шматочками і обкласти навколо ніг. Туди ж покласти по кілька гілочок чебрецю і розмарину.
Полити трохи дно форми оливковою олією і поставити в розігріту до 200 °С духовку. Готувати до готовності (1-1,5 год.). Постійно поливати гомілки соком, що виділяється.
Смачного 😉
0 коментарів до “Запечені індичі гомілки”Додати →