Нам знадобиться:
- телятина – 600 г
- морква – 200 г (2-3 шт.)
- зелений горошок – 150 г
- цибуля – 2 шт.
- вершкове масло – 40 г
- сметана – 100 г
- цукор – 0,5 ч. л.
- половина лимона
- борошно – 1 ст. л. з гіркою
- сіль
- перець
- лавровий лист – 1 шт.
Спосіб приготування:
М’ясо нарізати шматочками, посипати щіпкою цукру, сіллю, перцем, полити лимонним соком і дати постояти йому 20 хвилин. Потім обкатати в борошні і смажити на вершковому маслі до рум’яності.
Порізати цибулю чверть кільцями. Моркву порізати товстими кружечками.
На дно каструлі покласти лавровий лист і порізану цибулю. Зверху викласти обсмажене м’ясо і моркву. Сковороду, в якій смажилося м’ясо, обполоснути склянкою теплої води і вилити її на м’ясо. Рідина повинна доходити до краю м’яса з морквою. Тушкувати на маленькому вогні 1 годину.
Додати зелений горошок і тушкувати ще 10 хвилин. Додати сметану, перемішати, посолити за смаком, тушкувати 10 хвилин. До м’яса можна відварити картоплю.
Телятина, тушкована з морквою і горошком готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Телятина, тушкована з морквою і горошком”Додати →