Нам знадобиться:
- м’ясо свинини (шия) – 1,5 кг
- оцет – 2-3 ст. л.
- мінеральна вода – 1 скл.
- цибуля – 1/2 кг
- спеції для шашлика – 2-3 ст. л.
- сіль – 1/2 ст. л.
Спосіб приготування:
Спочатку потрібно підготувати м’ясо до маринування. Для цього, м’ясо кімнатної температури слід нарізати на приблизно однакові шматки розміром 5х5 см. Викладаємо м’ясо в зручну для маринування миску.
Далі нарізаємо цибулю, кільцями або півкільцями. Додаємо її до м’яса і засипаємо спеціями. Оцет розводимо мінеральною водою і вливаємо до м’яса. Перемішуємо і добре мнемо руками м’ясо. Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо у холодильник на кілька хвилин.
Як тільки м’ясо замаринувалось – нанизуємо його на шампури.
Тепер звичним способом смажимо шашлик. Перевертати м’ясо часто не потрібно, щоб воно залишалось соковитим, але при цьому і не дуже рідко. Гарно промаринований шашлик смажиться 15-20 хвилин.
Шашлик зі свинини у маринаді із мінеральною водою готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Шашлик зі свинини”Додати →