Нам знадобиться:
- 400 г курячого філе
- 400 г картоплі
- 150 г моркви
- 400 г патисонів
- 80 г ріпчастої цибулі
- 100 г селери
- стручок гіркого перцю
- 500 мл курячого бульйону
- корінь петрушки
- 15 мл оливкової олії
- лавровий лист, пучок кінзи
Спосіб приготування:
В оливковій олії, протягом 2-3 хв. обсмажуємо дрібно нарізану селеру та гострий перець.
Після цього додаємо цибулю.
Нарізаємо і обсмажуємо куряче філе. Готуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин, помішуючи.
Моркву ріжемо кубиками і злегка обсмажуємо.
Кладемо крупно нарізану картоплю та патисони.
Наливаємо курячий бульйон, додаємо 2-3 лаврових листки і корінь петрушки. Щільно закриваємо, доводимо до кипіння на сильному вогні.
Готуємо рагу на невеликому вогні 45 хвилин, іноді помішуючи, щоб продукти не пригоріли. Готові овочі повинні добре розваритися, а соус, в якому вони тушкувалися, стати густим.
За 5 хвилин до готовності овочевого рагу з куркою і патисонами додаємо зелень кінзи.
Овочеве рагу з куркою і патисонами готове!
Смачного 😉
0 коментарів до “Овочеве рагу з куркою і патисонами”Додати →