Нам знадобиться:
- філе лосося – 150 г
- апельсин – 1 шт
- винний оцет – 50 г
- цукор – 40 г
- оливкова олія
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Приготувати апельсиновий соус. Апельсин почистити, нарізати шкірки.
Викласти шкірки апельсина в каструлю, засипати цукром.
Додати оцет і поставити на плиту.
Варити, допоки шкірки не стануть м’якими.
Зняти з плити, збити блендером і перетерти через крупне сито. Охолодити.
Філе лосося збризнути оливковою олією, посолити і поперчити. Обсмажити на грилі, а потім відправити у розігріту до 180 градусів духовку і довести до готовності (7-9 хв).
Готову рибу подавати з охолоджений апельсиновим соусом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Лосось з апельсиновим соусом”Додати →