Нам знадобиться:
- квасоля – 500 г
- ковбаса – 500 г
- бочок варено-копчений – 200 г
- томатна паста – 200 г
- цибуля – 1-2 шт.
- морква – за бажанням
- цукор – 1 ч. л.
- часник
- сіль, перець, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Замочуємо квасолю на ніч.
Після цього, в каструлю з квасолею кидаємо лавровий лист і варимо до готовності.
Тим часом, кубиками нарізаємо ковбасу і бочок, також цибулю. Злегка підсмажуємо м’ясо на маслі.
Після цього додаємо цибулю і часник.
Трохи обсмажуємо і вливаємо небагато рідини з каструлі, в якій вариться квасоля і залишаємо тушкуватись. Після цього додаємо улюблені спеції, солимо. Тушкуємо ще 10-15 хвилин.
Не дайте квасолі розваритись. Рідину з квасолі не зливайте.
Змішайте квасолю з м’ясом. Додайте томатну пасту і ложку цукру, він підкреслить смак. Якщо замало рідини – долийте води.
Квасоля по-бретонськи готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Квасоля по-бретонськи”Додати →