Нам знадобиться:
- курячий фарш – 300-400 г
- сир – 100 г
- невеличкий баклажан – 1 шт.
- морква – за смаком
- болгарський перець – за смаком
- зелена цибуля – за смаком
- картопля – 2-3 шт.
- кріп – за смаком
- сіль, перець – за смаком
- олія – для смаження
Спосіб приготування:
На розігрітій сковорідці з олією підсмажити натерту моркву, болгарський перець (дрібно нарізаний) і зелену цибулю. Нарізані баклажани також висипати на сковорідку. Посолити овочі і тушкувати майже до готовності.
Зварити картоплю у підсоленій воді, зробити пюре. Насипати туди чорний мелений перець, можна додати сушений часник. Перемішати і дати охолонути.
До фаршу додати натертий сир, кріп, сіль, спеції за смаком.
Тепер приступимо до формування рулету. На харчову плівку викласти фарш, залишити вільний кінець харчової плівки такої довжини, щоб можна було накрити цей фарш. За допомогою качалки зробити тонкий рівномірний шар.
Підняти плівку, викласти пюре у різних місцях і так само провести качалкою по харчовій плівці.
В кінці буде шар баклажанів. Викласти і загорнути у рулет, акуратно відділяючи плівку від фаршу. Загорнутий рулет вирівняти по краях, покласти на фольгу, загорнути і поставити на форму.
Випікати близько 40 хвилин, у розігрітій духовці при температурі 180°.
Курячий рулет з картоплею та баклажанами готовий! Він чудово тримає форму.
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячий рулет з картоплею та баклажанами”Додати →