Нам знадобиться:
- куряче філе – 2 шт.
- сир (творог) вершковий – 1 коробочка
- червоний болгарський перець – 2 шт.
- дрібно порізана петрушка – 1 ст. л. з гіркою
- дрібно порізаний кріп – 1 ст. л. з гіркою
- сирокопчений або свіжий бекон – 8 смужок
- сіль і чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
Кожну половинку курячого філе розрізаємо гострим ножем уздовж на дві пластинки. Якщо постаратися, то можна і на три, тоді рулетики вийдуть менші і акуратніші. Шматочки філе треба трохи відбити і посолити-поперчити за смаком.
Філешку змащуємо тонким шаром сиру.
Болгарський перець миємо, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Посипаємо кожне філе кубиками перцю і дрібкою подрібненої зелені і звертаємо щільним рулетом.
Кожен рулетик обертаємо смужкою бекону. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Форму для запікання злегка змащуємо олією і викладаємо в неї рулетики (форму краще взяти таку, щоб м’ясо лежало щільніше). Відправляємо форму в нагріту духовку на 30 хвилин.
Курячі рулети з беконом готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячі рулети з беконом”Додати →