Нам знадобиться:
- курячі крильця (без крайньої фаланги) – 3 кг (приблизно 40 шт)
- сіль – 2 ст. л. без гірки
- винний оцет – 5 ст. л.
- паприка – 20 г
- часник – 1 велика головка (розчавити кожен зубчик)
- цибуля (велика) – 3 шт.
- оливкова або кунжутна олія – 100 мл
- суміш перців – 1 ч.л.
- імбир мелений сухий – 2 ч.л. з гіркою
Спосіб приготування:
Маринувати для дачі або пікніка зручно в пакетах. Взяти 3 великі пакети і вкласти один в інший. Потім зав’язати пакет і рівномірно розподілити крильця і маринад всередині.
Перед смаженням забрати цибулю.
Обсмажувати на грилі з двох сторін до готовності.
Смачного 😉
0 коментарів до “Курячі крильця барбекю з паприкою та імбиром”Додати →