Картопляно-сирні ньокі

Картопляно-сирні ньокі

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • картопля – 750 г
  • борошно – 150 г
  • яйце – 1 шт.
  • сир (творог) – 100 г
  • твердий сир – 80 г
  • сіль

Для начинки:

  • м’ясо – 200 г
  • сир (творог) – 100 г
  • твердий сир – 80 г
  • яйце – 1 шт.
  • сіль

Спосіб приготування:

Завчасно зварити картоплю в мундирі. М’ясо відварити у підсоленій воді.
Картоплю почистити, натерти на крупній тертці.

До картоплі додати борошно, яйце, два види сиру, посолити за смаком.

Замісити однорідне тісто і поставити у холодильник, поки готуємо начинку.

В чашу блендера покласти: варене м’ясо, два види сиру, яйце, сіль за смаком.

Збити до однорідної маси.

Тепер будемо ліпити ньокі: відірвати шматок тіста (розміром як грецький горіх). Зробити кульку, розім’яти в коржик, в середину покласти трохи начинки, зібрати краї  вгору і защіпіть. Скачати назад в кульку і покласти на дошку, присипану борошном. Таким чином наліпити ньокі.

В каструлю з киплячою водою опустити ньокі невеликими порціями, дати закипіти (вони мають спливти). Варити ще 3-5 хвилин. Шумівкою вийняти готові ньокі, викласти на тарілку, полити розтопленим вершковим маслом, присипати зеленню і подати до столу.

Картопляно-сирні ньокі

Смачного 😉

0 коментарів до “Картопляно-сирні ньокіДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *