Нам знадобиться:
- індичка (грудка) – 250 г
- гарбуз – 50 г
- фета – 30 г
- шпинат – 20 г
- помідори – 50 г
- червона цибуля – 10 г
- лайм – 5 г
- кінза – 10 г
- йогурт (натуральний) – 50 г
- огірок – 100 г
- вершкове масло – 15 г
- м’ята – 5 г
- оливкова олія – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками, посолити, поперчити, додати оливкову олію, загорнути у фольгу, запікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. Запечений гарбуз розім’яти виделкою.
Змішати гарбуз з сиром фета.
Додати нарізаний шпинат і перемішати до однорідної маси.
Грудку індички обробити від зайвого жиру, зробити надріз в по товщині грудки.
Начинити підготовленим гарбузовим фаршем.
Викласти фаршировану грудку на розігріту з олією сковороду.
Обсмажити з обох боків до золотистого кольору.
Викласти грудку на деко і запікати до готовності в духовці 14 хвилин при температурі 190 градусів.
Приготувати гарнір. Огірок очистити від шкірки.
Нарізати шматочками.
Лайм очистити від шкірки.
Нарізати дольками.
Цибулю порізати соломкою, помідор шматочками.
Овочі, слайси лайма і зелень з’єднати в мисці, заправити оливковою олією.
Для соусу йогурт перемішати з дрібно нарізаним листям м’яти, посолити.
Додати сік лайма за смаком.
Грудка індички, фарширована гарбузом, сиром фета і шпинатом, з гарніром з овочів в м’ятно-йогуртовій заправці готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Грудка індички, фарширована гарбузом”Додати →