Нам знадобиться:
- фарш м’ясний – 250 г
- гречка – 200 г
- помідори – 1 шт.
- базилік – для презентації
- спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Гречку залити окропом (вода повинна на 1-2 см покривати крупу), закрити кришкою, укутати рушником і залишити на півгодини – за цей час вона дійде до готовності.
Обсмажити фарш з невеликою кількістю олії в сковороді протягом 5-7 хвилин. Додати дрібно нарізаний помідор і обсмажувати ще 3-4 хвилини. Додати спеції.
Влити 250 мл води, довести до кипіння і тушкувати на середньому вогні протягом 15 хвилин, помішуючи час від часу.
Готову гречку подавати з соусом, прикрасивши листочками базиліку.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гречка з соусом болоньєзе”Додати →