Нам знадобиться:
- хек – 4 шт.
- часник – 3 зубчика
- порізана петрушка – 3 ст.л.
- лавровий лист – 1 шт.
- оливкова олія – 4 ст.л.
Спосіб приготування:
Зубчики часнику почистити і дрібно порізати. Листя петрушки ретельно подрібнити – з половини не дуже великого пучка повинні вийти три повні столові ложки зелені.
Розігріти на сковороді на середньому вогні чотири столові ложки оливкової олії. Як тільки олія нагріється, додати часник, а через пару хвилин – всю петрушку.
Стейки з хека обсушити паперовими рушниками, злегка посолити і викласти на сковороду так, щоб вони не торкалися один до одного. Додати в сковорідку лавровий лист.
Підсмажити рибу протягом десяти-дванадцяти хвилин, потім акуратно перевернути за допомогою плоскої і тонкої лопатки, притримуючи рибу руками, і смажити з іншого боку ще стільки ж.
Готові стейки викласти на тарілки, полити зверху зеленим часниковим соусом і відразу подавати – найкраще разом з молодою вареною картоплею.
Смачного 😉
0 коментарів до “Хек в зеленому часниковому соусі”Додати →