Нам знадобиться:
- щука (свіжа) – приблизно 1,5 кг
- фарш свинний (жирний) – 400 г
- булка біла черства – 3 шматочки
- вершки жирні – 100 мл
- яйця – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- біле вино – 150 мл
- прянощі – за смаком
Спосіб приготування:
Приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками, моркву потерти на тертці і посмажити все на олії. Булку залити молоком. Після цього добре її віджати. В блендер кладемо фарш, булку, вершки, яйця, підсмажену цибулю з морквою.
Солимо, перчимо і збиваємо.
Рибу зачищаємо і виймаємо хребет. Солимо, перчимо.
Кладемо начинку.
Після цього скріплюємо краї зубочистками.
Покласти рибу на фольгу, полити вином і посипати спеціями. Загорнути рибу в фольгу і поставити в духовку. Запікати при 180 градусах приблизно 35 хвилин (залежно від розміру риби).
Витягнути рибу з фольги.
Нарізати на порційні шматочки і декорувати за бажанням.
Смачного 😉
0 коментарів до “Фарширована щука”Додати →