Нам знадобиться:
- молоко – 600 мл
- крупа кукурудзяна – 200 г
- бринза – 100 г
- бекон – 100 г
- цибуля – 2 шт.
- гриби – 300 г
- олія – 1 ст.л.
- сіль – за смаком
Спосіб приготування:
У кипляче молоко (краще взяти молоко з високим відсотком жирності) всипати тонкою цівкою кукурудзяну крупу, додати дрібку солі і, постійно помішуючи, довести кашу до загустіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити хвилин 20-25.
Тим часом на сковороді обсмажити дрібно нарізаний бекон.
Окремо на олії обсмажити до готовності цибулю, нарізану півкільцями, і печериці, нарізані пластинами. Приправити до смаку.
Подавати банош можна звичайним способом: викласти кашу на тарілку, поруч – бринзу, гриби з цибулею і бекон. А можна скористатися кулінарним кільцем і подати кашу оригінально. Викласти в кільце кашу, зверху – кубики сиру.
Наступний шар – обсмажений бекон.
І останній – обсмажені з цибулею гриби.
Акуратно зняти кільце. Прикрасити зеленню і подавати зі сметаною.
Смачного 😉
0 коментарів до “Банош на молоці”Додати →