Нам знадобиться:
- полуниця – 400 г
- цукор – 80 г
- желатин – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
Желатин висипати в мисочку, залити його невеликою кількістю води. Залишити набухати на 10-15 хвилин.
Взяти половину полуниці (200 г), розрізати кожну на чотири частини. Покласти у каструлю і залити водою (близько 200 мл), поставити варитись.
Довести до кипіння, зменшити вогонь і додати цукор. Варити на малому вогні приблизно 10 хвилин. Збити блендером.
Отриманій масі дати трохи охолонути, після чого додати желатин. Рідку масу процідити і відкласти до повного охолодження.
Другу половину ягід нарізати.
В підготовлену посуду розкласти полуницю, залити масою з желатином і поставити в холодильник на 3-4 години. Після повного застигання желе можна подавати до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Желе з полуниці”Додати →