Нам знадобиться:
- сметана (в тісто + в крем) – 200 г + 600 г
- масло вершкове – 200 г
- борошно – 3 ст.
- вишня – 600 г
- цукрова пудра (в крем) – 120 г
- ванілін – за смаком
- сода – 1 ч.л.
- цукор (в начинку) – за смаком
- яблучний оцет – 0,5 ч.л.
- кокосова стружка (для прикраси) – 50 г
Спосіб приготування:
Підготуйте необхідні інгредієнти. Бажано, щоб всі вони були кімнатної температури.
Змішати масло зі сметаною, поступово додаючи борошно, соду гашену оцтом. Тісто виходить м’яким і еластичним. Відправити його в холод на 2 години, накривши харчовою плівкою.
Тим часом приготувати начинку.
Тісто розділити на 16 частин.
Кожен шматочок розкачати, покласти по центру вишню, присипати цукром. Щільно защепіть краї.
Викласти по колу в форму, заповнюючи повністю дно. Випікати 4 таких коржі в духовці, нагрітій до 200 градусів, кожен приблизно 20 хвилин.
В підсумку виходять ось такі коржі. Їх необхідно повністю вистудити.
Сметану збити з цукровою пудрою, покрити кожен корж.
Дати настоятися пів години, потім прибрати в холод (краще – на всю ніч).
Прикрасити кокосовою стружкою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Торт “Вишня під снігом””Додати →