Нам знадобиться:
- шоколадний бісквіт – можна брати будь-який Ваш улюблений рецепт
- білки – 4 шт.
- цукор – 240 г
- варене згущене молоко – 1 банка
- вершкове масло – 150 г
- смажений арахіс – 200 г
Спосіб приготування:
Білки збити з цукром. На пергаменті намалювати круг (діаметр такий як в бісквіта), за допомогою кондитерського мішка, зробити корж зі збитих білків. Кількість білків можна зменшити або збільшити, залежно від діаметру бісквіта. На 1 білок потрібно 60 г цукру. Безе добре висушити у духовці.
Зробити крем. Масло кімнатної температури збити з вареним згущеним молоком.
Арахіс подрібнити за допомогою качалки.
Не потрібно робити його надто дрібним.
Шоколадний бісквіт розрізати навпіл.
Змастити половиною крему і посипати подрібненим арахісом.
Накрити коржем-безе і теж змастити кремом і посипати горіхами.
Зверху покласти бісквітний корж. Легенько притиснути.
Залити шоколадною глазур’ю і посипати арахісом.
Торт “Снікерс” готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Торт “Снікерс””Додати →