Нам знадобиться:
- згущене молоко – 1 банка
- яйця курячі – 2 шт.
- борошно – 160 г
- розпушувач – 1 п.
- вершковий сир – 500 г
- вершки (33%) – 350 мл.
- цукрова пудра – 150-160 г
- кокосова стружка – 4-5 ст. л.
Спосіб приготування:
Збиваємо яйця і додаємо згущене молоко.
Додаємо просіяне борошно, змішане з розпушувачем.
Збиваємо. Тісто виходить негустим, майже як на оладки.
На пергаменті намалювати коло потрібного діаметру і вилити 2-3 ст. л. тіста. Чим менший діаметр, тим більша кількість коржів вийде, і тим вищим буде торт. Тісто рівномірно розподілити по всьому колу.
Випікати коржі при 180 градусах близько 5 хвилин кожен. Готовий корж необхідно відразу ж зняти з пергаменту! Краї коржів трохи обрізати.
Коржі липнуть трохи, тому їх потрібно складати остиглими.
Для приготування крему змішати вершковий сир з цукровою пудрою (краще вручну).
Збити вершки. Щоб вершки краще збивалися, вони повинні бути охолоджені, а посуд і вінчик – холодними.
Змішати ложкою вершковий сир і збиті вершки. Додати кокосову стружку. Кількість кокосової стружки можна збільшити або зменшити.
Добре перемішати.
Коржі перемастити кремом.
Зверху торт теж покрити кремом.
Готовий торт “Кокосова насолода” обсипати кокосовою стружкою. Зверху можна прикрасити свіжим розмарином, цукровою пудрою і цукровими сніжинками. Дати тортику перейти (мінімум 2 год).
Ось такий торт “Кокосова насолода” в розрізі.
Смачного 😉
0 коментарів до “Торт “Кокосова насолода””Додати →