Нам знадобиться:
Інгредієнти розраховано на форму 36 х 36 см.
Для медових коржів:
- борошно – 4 скл.
- сметана – 4 ст. л.
- сода – 1 ч. л.
- вершкове масло – 50 г
- яйця – 2 шт.
- цукор – 1/2 скл.
- мед – 1/2 скл.
Для сирного прошарку:
- сир (творог) – 1,6 кг.
- ванільний цукор – 1 п.
- вершкове масло – 300 г
- цукор – 2 скл.
- яйця – 1 шт.
- пудинг вершковий – 2 шт.
- картопляний крохмаль – 3 ст. л.
- молоко – 1/2 скл.
Для шоколадної глазурі:
- вершкове масло – 100 г
- цукор – 6 ст. л.
- какао – 5 ст. л.
- молоко – 3 ст. л.
- сухе молоко – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
На водяній бані розтопити вершкове масло і мед. Додати борошно, сметану, цукор, яйця і соду. Замісити гладке тісто і розділити його на 4 рівні частини. Поставити в холодильник на 1 год.
Кожну частину розкачати і викласти на деко, застелене пергаметом. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці, до приємного золотистого кольору.
Творог перетерти тричі або збити блендером. Вершкове масло перетерти з цукром, ванільним цукром і яйцем і поступово додаємо перемелений сир. Все це в кастрюлі ставимо на вогонь і варимо на невеликому, постійно помішуючи. Пудинг розвести в молоці, вилити в сир, додати картопляний крохмаль і ще раз закип’ятити.
Перекласти медові коржі гарячою сирною масою.
У сотейнику розтопити масло, какао, додати молоко і сухе молоко. Зварити шоколадну глазур і полити нею сирник.
Залишити пляцок в холоді на ніч.
Сирник “Перекладений” готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Сирник “Перекладений””Додати →