Нам знадобиться:
- манна крупа – 240 г
- борошно – 140 г
- цукор – 120 г
- кефір – 220 мл
- ізюм
- вершкове масло – 200 г
- яйця – 2 шт.
- сода – 1 ч. л.
- какао порошок – 1 ст. л.
- шоколад – за смаком
- горіхи
Спосіб приготування:
Яйця збити з цукром, додати кефір, манну крупу, родзинки і розм’якшене вершкове масло. Акуратно перемішати до однорідної маси, залишити на 20-30 хв.
Додати соду, пшеничне борошно і какао-порошок.
Перелити тісто в силіконову форму, поставити в мікрохвильовку. Готувати на повній потужності 10 хвилин, потім почекати трохи, перевірити на готовність. Повторити процедуру, поки зубочистка з манника не виходитиме суха.
Готовий манник полити розтопленим шоколадом, посипати подрібненими горіхами.
Смачного 😉
0 коментарів до “Шоколадний манник в мікрохвильовці”Додати →