Шоколадний манник в мікрохвильовці

Нам знадобиться:

  • манна крупа – 240 г
  • борошно – 140 г
  • цукор – 120 г
  • кефір – 220 мл
  • ізюм
  • вершкове масло – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • сода – 1 ч. л.
  • какао порошок – 1 ст. л.
  • шоколад – за смаком
  • горіхи

Спосіб приготування:

Яйця збити з цукром, додати кефір, манну крупу, родзинки і розм’якшене вершкове масло. Акуратно перемішати до однорідної маси, залишити на 20-30 хв.

 

Додати соду, пшеничне борошно і какао-порошок.

Перелити тісто в силіконову форму, поставити в мікрохвильовку. Готувати на повній потужності 10 хвилин, потім почекати трохи, перевірити на готовність. Повторити процедуру, поки зубочистка з манника не виходитиме суха.
Готовий манник полити розтопленим шоколадом, посипати подрібненими горіхами.

рецепт шоколадного манника

Смачного 😉

0 коментарів до “Шоколадний манник в мікрохвильовціДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *