Нам знадобиться:
- вершки (33-35%) – 300 мл
- яйця – 3 шт.
- цукор – 50 г
- білий шоколад – 100 г
- молочний шоколад – 100 г
- чорний шоколад – 100 г
Спосіб приготування:
Вершки збити.
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Змішати вершки і жовтки.
Білки додати у вершкову масу.
Акуратно перемішати.
Масу розділити на 3 частини.
Білий шоколад розтопити.
Змішати з яєчно-вершковою масою.
Викласти у формочки, заповнюючи їх на 1/3. Поставити в морозилку до повного застигання.
Молочний шоколад розтопити.
Змішати з яєчно-вершковою масою.
Викласти на заморожену масу з білим шоколадом. Поставити в морозилку до повного застигання.
Чорний шоколад розтопити.
Змішати з яєчно-вершковою масою.
Викласти на масу з молочним шоколадом. Поставити в морозилку до повного застигання.
Морозиво з трьома видами шоколаду готове!
Смачного 😉
0 коментарів до “Морозиво “Три шоколада””Додати →