Нам знадобиться:
- гарбузове пюре – 1 скл.
- оливкова олія – 3 ст. л.
- цукор – 100 г
- сіль – дрібка
- пластівці вівсяні цільнозернові – 250 г.
- волоські горіхи – 1 скл.
- насіння гарбуза – 100 г
- насіння соняшника – 100 г
- в’ялена журавлина – 100 г
- ізюм – 100 г
- інжир в’ялений – 100 г
Спосіб приготування:
Готове гарбузове пюре змішати з цукром, сіллю і оливковою олією. Перемішати до однорідності.
У миску висипати вівсяні пластівці, додати очищене насіння гарбуза і соняшника, горіхи волоські (грубо нарізані), перемішати.
Потім додати гарбузове пюре з цукром і маслом і добре перемішати всю масу.
Форму застелити пергаментом і викласти рівним шаром вівсяну масу. Випікати при 180 градусів протягом 10 хв.
Після цього вийняти форму, перемішати, знову вирівняти і випікати ще 10 хв.
Знову вийняти, додати сухофрукти (інжир порізати на кубики) і ще випікати 10 хвилин.
Готову гранолу повністю остудити. Подавати з молоком, кефіром або йогуртом.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гранола з гарбузом”Додати →