Нам знадобиться:
- вівсяне печиво – 150 г
- мед – 15 г
- молоко – 25 г
- желатин – 16 г
- вода (для желатину) – 100 г
- сир вершковий – 280 г
- вершки (33%) – 200 г
- пюре гарбузове – 150 г
- варене згущене молоко – 100 г
- цукрова пудра – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Зробити основу. Вівсяне печиво за допомогою блендера перетворити в крихту. Змішати з медом і молоком. Добре перемішати. Маса повинна вийти досить щільною. У роз’ємну форму (діаметром 18-20 см) викласти основу з печива товщиною 0,8-1 см. Прибрати форму з основою в холодильник.
Желатин замочити у воді для розбухання. У сотейнику з’єднати гарбузове пюре і варене згущене молоко. Якщо гарбузове пюре дуже густе, додати трохи води і поставити на малий вогонь. Масу довести до кипіння. Додати набряклий желатин і перемішати на малому вогні до повного розчинення желатину.
З’єднати гарячу гарбузово-карамельну масу з вершковим сиром. Додати 2 ст.л. цукрової пудри. Ретельно збити мікс. Щоб колір готового чізкейку був яскравим, на цьому етапі додати пару крапель харчового барвника оранжевого кольору.
В окремій мисці збити охолоджені вершки. Потім акуратно ввести їх до гарбузово-карамельної маси. Акуратно перемішати за допомогою лопатки.
Перелити начинку в форму з основою з печива. Відправити чізкейк в холодильник на кілька годин.
Готовий чізкейк акуратно вийняти з форми і подавати до столу.
Гарбузово-карамельний чізкейк виходить неймовірно ніжним і смачним!
Смачного 😉
0 коментарів до “Гарбузово-карамельний чізкейк”Додати →