Нам знадобиться:
- домашній сир (творог) – 500 г
- борошно – 3/4 скл.
- яйце – 1 шт.
- цукор – 2 ст. л.
- ванільний цукор
- олія
Спосіб приготування:
Сир викладаємо в глибоку миску і ретельно його розтираємо.
Додаємо до сиру яйце, борошно, цукор і дрібку ванільного цукру.
Ретельно перемішуємо масу. За необхідності додаємо ще борошно. Тісто має бути не густим, але в той же час не повинно сильно приставати до рук.
З сирної маси формуємо ковбаску і ділимо її на порційні шматки, надаючи їм будь-яку форму, на ваше бажання.
Викладаємо сирники на розігріту сковорідку і обсмажуємо їх близько 3 хвилин.
Домашні сирники готові. Подаємо зі сметаною або медом.
Смачного 😉
Дуже смачні і ніжні сирники. Получились з першого разу. Дякую за рецепт