Нам знадобиться:
- кокосова стружка – 200 г
- вершки – 100 г
- масло вершкове – 70 г
- цукрова пудра – 70 г
- лікер кокосовий – 2 ч. л.
- чорний шоколад -200 г
Спосіб приготування:
У мисці змішуємо кокосову стружку і цукрову пудру.
У чашу блендера кладемо зм’якшене вершкове масло і вершки, збиваємо на низькій швидкості до однорідної густої маси.
Після цього, перекладаємо отриману масу в миску з кокосовою стружкою і пудрою, додаємо лікер і ретельно перемішуємо.
Форму застеляємо пергаментом. З отриманої кокосової начинки формуємо подовгасті батончики. Кладемо в холодильник на 1 годину.
За кілька хвилин до того, як будемо виймати батончики з холодильника, розтоплюємо шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці.
Поки остигає шоколад, дістаємо з холодильника батончики. За допомогою столової ложки і виделки, кокосовий батончик опускаємо в ледь теплий шоколад. За бажанням, посипаємо зверху кокосовою стружкою і знову відправляємо у холодильник на 1 год.
Смачного 😉
0 коментарів до “Домашні батончики “Баунті””Додати →