Нам знадобиться:
- 1 лист готового листкового тіста
- 1 невеликий цукіні
- 150 г м’якого козячого сиру
- 1/4 ч. л. цедри лимона
- 1 ч. л. оливкової олії
- щіпка прованських трав
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Щоб не втрачати час, відразу ставимо розігріватися духовку до 200 С. Розкачуємо качалкою розморожене листкове тісто (в одному напрямку). По периметру розкачаного тіста проводимо ножем лінію, відступаючи пару сантиметрів від краю. Потім наколюємо тісто в центрі виделкою (так тісто підніметься тільки по краях).
За допомогою овочечистки нарізаємо цукіні тонкими смужками.
Змішуємо козячий сир з цедрою лимона, прованськими травами, сіллю і перцем.
Викладаємо суміш на тісто і розрівнюємо, не виходячи за межі визначеного контуру.
Розкладаємо смужки цукіні плетінкою (можна спростити цей крок і розкласти цукіні хаотично або в одному напрямку).
Збризгуємо оливковою олією, солимо і перчимо. Краї тіста за бажанням можна змастити жовтком, збитим яйцем або молоком. Відправляємо в духовку на 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
Тарт з цукіні і козячим сиром готовий!
Смачного 😉
0 коментарів до “Тарт з цукіні і козячим сиром”Додати →