Нам знадобиться:
Для тіста:
- борошно – 160 г
- сіль – 1/3 ч. л.
- оливкова олія – 1 ст. л.
- сода – 1/3 ч. л.
- оцет – 1 ч. л.
- вода – 80 мл.
Для начинки:
- домашній кетчуп/аджика
- сир твердий
- ковбаса
- шинка
- помідори
- перець болгарський
Спосіб приготування:
У глибоку миску просіюємо борошно. Додаємо сіль і перемішуємо.
Соду гасимо оцтом. Додаємо до борошна.
Вливаємо 1 ст. л. оливкової олії.
Перетираємо все в крихту.
Додаємо воду.
Замішуємо тісто. Тісто не повинно липнути до рук. За необхідності, додаємо ще борошно.
З даної кількості інгредієнтів виходить дві піци в мультиварці. Тому розділяємо тісто на 2 частини.
Розкачуємо тісто для піци.
Чашу мультиварки змащуємо соняшниковою олією.
Перекладаємо тісто в мультиварку.
Додаємо соус.
Викладаємо начинку. В нас це шинка, ковбаса, томати, болгарський перець та твердий сир. Ви можете використовувати будь-яку начинку, все залежить від ваших вподобань.
Посипаємо тертим твердим сиром.
Встановлюємо режим ВЫПЕЧКА, час приготування 30 хв.
Після закінчення програми, виймаємо піцу і ставимо випікатися другу заготовку.
Піца в мультиварці готова!
Смачного 😉
0 коментарів до “Піца в мультиварці”Додати →