Нам знадобиться:
- чорниці – 100 г
- кефір – 250 мл
- борошно – 150 г
- яйця – 1 шт.
- цукор – 3-4 ст. л.
- розпушувач – 3/4 ч. л.
- щіпка солі
Спосіб приготування:
Борошно просіюємо з розпушувачем і сіллю в миску. В окремій мисці збиваємо яйце з кефіром і цукром. Поступово вливаємо рідку суміш в суху, замішуємо тісто, по консистенції має нагадувати густу сметану.
Акуратно вмішуємо в тісто промиту і обсушену чорницю.
В сковорідці розігріваємо невелику кількість олії і вливаємо тісто по одній ложці. Смажимо з двох сторін до готовності. Подавати можна зі сметаною, медом, варенням і т. д.
Смачного 😉
0 коментарів до “Оладки з чорницею”Додати →