Нам знадобиться:
- молоко – 3 скл.
- борошно – 2 скл.
- яйця – 2 шт.
- куряча печінка – 500 г
- морква – 1 шт. (велика)
- цибуля – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- цукор – за смаком
- олія
Спосіб приготування:
Спочатку займемось начинкою. Моркву і цибулю почистити і довільно нарізати, обсмажити на розігрітій з олією сковорідці, помішуючи.
Печінку промити, обсушити і перекласти в сковорідку, обсмажити, помішуючи, до готовності (близько 15-20 хвилин). Посолити, поперчити за смаком.
Печінку трохи охолодити.
Пропустити через м’ясорубку.
Приготувати тісто. В миску влити молоко, вибити яйця, додати борошно, цукор і сіль. Збити вінчиком або міксером до однорідної маси, щоб не було грудочок. За густиною тісто має бути схожим до рідкої сметани, борошна може знадобитись менше або більше.
Далі розігрійте сковорідку, змастіть олією, влийте порцію тіста і розподіліть по сковорідці. Переверніть лопаткою і підсмажте на іншій стороні.
В центр млинця викладіть фарш з печінки, приблизно повну столову ложку. Загорніть млинець.
Млинці з курячою печінкою готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Млинці з курячою печінкою”Додати →