Нам знадобиться:
- кефір – 2/3 ст.
- цукор – 2/3 ст.
- яйця – 2 шт.
- ізюм – 80 г
- сік лимонний – 1,5 ст. л.
- борошно – 1,5 ст.
- крохмаль картопляний – 1/2 ст.
- олія – 1/3 ст.
- сода – 1 ч. л.
- цукати – за смаком
- глазур – за смаком
Спосіб приготування:
Готуємо тісто. Цукор розтираємо з яйцями і збиваємо. Додаємо кефір і лимонний сік. Перемішуємо, поступово додаємо соду і муку з крохмалем. Кількість борошна регулюємо за густотою, тісто повинно вийти консистенції сметани. В кінці додаємо олію і знову все розмішуємо.
Тісто розливаємо по формах для кексів, змащених маслом, і відправляємо в духовку на 20 хвилин, попередньо розігріту до 180 градусів.
Маффіни на кефірі готові. За бажанням прикрашаємо глазур’ю з цукатами і подаємо до столу.
Смачного 😉
0 коментарів до “Маффіни на кефірі з родзинками”Додати →