Гарбузові булочки з журавлиною

@gotuemo.razom #гарбуз #рецептинакожендень #рецептизгарбузом ♬ A Different Kind of Blues – IAMJJ

Нам знадобиться:

  • гарбуз – 500 г
  • живі дріжджі – 25 г
  • цукор – 100 г
  • олія – 75 г
  • борошно
  • вершкове масло – 50 г
  • тростинний цукор – 100 г
  • кориця
  • журавлина

Спосіб приготування:

Гарбуз почистити, порізати на шматочки, додати 100 г води відварити до готовності. Перебити блендером у пюре. Дати охолонути.

До ледь теплого гарбузового пюре додаємо дріжджі, цукор (100 г), олію і борошно (до консистенції густої сметани). Залишити нехай підкисне (збільшиться в 2-3 рази). Додати просіяне борошно і замісити м’яке еластичне тісто. Прибрати в тепле місце на 1 годину.

Після цього розкачати тісто в прямокутний пласт. Змастити топленим вершковим маслом, посипати тростинним цукром, корицею і журавлиною (або родзинками). Скрутити щільно в рулет і нарізати на шматочки.

Випікати при 190 градусах 30-40 хвилин.

 

Смачного 😉

0 коментарів до “Гарбузові булочки з журавлиноюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *