@gotuemo.razom #гарбуз #рецептинакожендень #рецептизгарбузом ♬ A Different Kind of Blues – IAMJJ
Нам знадобиться:
- гарбуз – 500 г
- живі дріжджі – 25 г
- цукор – 100 г
- олія – 75 г
- борошно
- вершкове масло – 50 г
- тростинний цукор – 100 г
- кориця
- журавлина
Спосіб приготування:
Гарбуз почистити, порізати на шматочки, додати 100 г води відварити до готовності. Перебити блендером у пюре. Дати охолонути.
До ледь теплого гарбузового пюре додаємо дріжджі, цукор (100 г), олію і борошно (до консистенції густої сметани). Залишити нехай підкисне (збільшиться в 2-3 рази). Додати просіяне борошно і замісити м’яке еластичне тісто. Прибрати в тепле місце на 1 годину.
Після цього розкачати тісто в прямокутний пласт. Змастити топленим вершковим маслом, посипати тростинним цукром, корицею і журавлиною (або родзинками). Скрутити щільно в рулет і нарізати на шматочки.
Випікати при 190 градусах 30-40 хвилин.
Смачного 😉
0 коментарів до “Гарбузові булочки з журавлиною”Додати →