Нам знадобиться:
- сухі дріжджі – 12 г
- яйця – 2 шт.
- борошно – 600 г
- цукор – 400 г
- вершковий сир – 300 г
- молоко – 200 мл
- вершкове масло – 200 г
- кориця – 2 ч. л.
- цукор ванільний – 1 п.
Спосіб приготування:
Тепле молоко з’єднуємо з дріжджами, додаємо ванільний цукор і 100 г цукру, добре розмішуємо і даємо трохи постояти.
Яйця збиваємо на максимальній швидкості міксера 3-4 хвилини.
В дріжджі з молоком додаємо збиті яйця і 100 г розтопленого вершкового масла. Розмішуємо.
Замішуємо тісто: додаємо борошно невеликими порціями, маємо отримати щільне, але не туге тісто. Після чого залишаємо тісто в теплому місці на 30 хвилин.
200 г цукру з’єднуємо з 2 чайними ложками кориці і розмішуємо.
Коли тісто добре підійшло, тонко його розкачуємо (близько 0,5 см).
Змащуємо весь периметр тіста м’яким вершковим маслом.
Зверху посипаємо цукром з корицею, рівномірно розподіляючи його по тісту.
Скручуємо в щільний рулет.
Нарізаємо рулет порціями товщиною 3-4 см. Потім перекладаємо булочки на форму, застелену пергаментом, залишаючи між ними невелику відстань. Випікаємо 30 хвилин в духовці розігрітій до 180 градусів.
За той час готуємо крем: в чаші міксера з’єднуємо сир зі 100 г цукру і збиваємо поки не розчиняться кристалики цукру.
Гарячі булочки дістаємо з духовки і одразу щедро поливаємо сирним кремом.
Булочки Синнабон з сирним кремом готові!
Смачного 😉
0 коментарів до “Булочки Синнабон”Додати →