Нам знадобиться:
- куряча печінка – 100 г
- манго – 100 г
- мікс салату – 50 г
- оливкова олія – 2,5 ст. л.
- діжонська гірчиця – 2 ч. л.
- мед – 1 ч. л.
- гірчиця – за смаком
- сіль та перець – за смаком
Спосіб приготування:
Свіже манго очистити від шкірки, вирізати кісточку, а м’якоть нарізати невеликими кубиками. На тарілку викласти дві-три жмені свіжого листя салату, а зверху на них – кубики манго.
Приготувати заправку. Для цього збити в невеликій мисці виделкою діжонську гірчицю, потихеньку вливаючи оливкову олію.
Додати до цієї суміші мед і звичайну гостру гірчицю. Добре розмішати.
На невеликій сковорідці розігріти олію і швидко обсмажити шматочки курячої печінки з усіх боків до появи яскравої рум’яної скоринки. Посолити і поперчити за смаком.
Готові шматочки печінки акуратно розкласти на тарілку і щедро полити салат зверху гірчично-медовою заправкою (7-8 столових ложок).
Подавати салат одразу, поки куряча печінка не охолола. При бажанні салат можна додатково посипати свіжомеленим чорним перцем.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з манго і курячою печінкою”Додати →