Нам знадобиться:
- куряче філе – 2 шт.
- консервована кукурудза – 1 банка
- консервована червона квасоля – 1 банка
- зелений болгарський перець (невеликий) – 1 шт.
- помідори (середнього розміру) – 2 шт.
- цибуля (середнього розміру) – 1 шт.
- петрушка – невеличкий пучок
- спеції для курки – за смаком
Для соусу:
- олія – 1/3 скл.
- оцет – 3 ст. л.
- гірчиця – 3 ст. л.
- мед рідкий – 2 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- чебрець (тим’ян) – 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
Філе промити і висушити, нарізати кубиками, посипати приправою. Покласти в холодильник на 60 хвилин, потім обсмажити (тушкувати на соці, який виділятиметься при смаженні).
Кукурудзу і червону квасолю процідити.
Зелений перець почистити, промити і нарізати великими кубиками. Помідори нарізати великими кубиками і злегка віджати сік. Цибулю почистити і нарізати кубиками.
Нарізати петрушку. Почистити і роздавити часник через часникодавку. Додати курку.
Для соусу змішати оцет, олію, гірчицю, рідкий мед, часник і чебрець. Залишити на 30 хвилин. У миску викладаємо курку, кукурудзу, червону квасолю, зелений перець, помідори, петрушку, цибулю і заправляємо соусом.
Салат з куркою та овочами готовий! Він багатий на вітаміни та готується без майонезу. Виходить дуже смачний і яскравий.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з куркою та овочами”Додати →